BİTLİS / ADİLCEVAZ - Şehit Muhammed BOZARSLAN Ortaokulu

Şehit Muhammed BOZARSLAN Ortaokulu

Orta Mahalle ADİLCEVAZ/BİTLİS
Vizyon
VİZYONUMUZ Ögrencilerimizi, Türk Milli Egitiminin genel amaçlari ve temel ilkeleri dogrultusunda hayatin zorluklari ile basa çikabilecek sekilde yetistirmek, ülkesini çagdas uygarlik düzeyine çikaracak, kendisinden bulundugu ortamda övgüyle söz ettirecek örnek ve önder bir okul olmaktir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarının aydınlatıcı ışığı doğrultusunda, bilimsel düşünen araştıran, demokratik, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, dengeli duygusal gelişim içinde, yaratıcı bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren özgüveni gelişmiş ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş başarılı nesiller olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2013-2014 yılında sınav sonucunda toplamda 12 öğrencimiz Fen Liselerine 4 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Liselerine 5 Öğrencimiz bir önceki yıl Öğretmen Lisesi olupta Anadolu Lisesine Dönüştürülen Okullara ve 2 öğrencimizde Sağlık Meslek Liselerine yerleştirilmiştir.
YÜRÜYEREK ÇARŞI MERKEZİNE 3-4 dk.
Yerleşim Yeri
ŞEHİR MERKEZİNDEN YÜRÜYEREK ULAŞIM SAĞLANABİLİR. JANDARMA KOMUTANLIĞI VE ADİLCEVAZ LİSESİNİN ORTASINDADIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.